Éden Hotel: bemutatkoztak a jóképű fiú versenyzők

Éden Hotel: bemutatkoztak a jóképű fiú versenyzők

A dögös és elszánt lányok után most megmutatjuk, ki az az öt fiú, aki harcba száll a fődíjért az Éden Hotelben, ami november 20-án indul majd az RTL+-on. Arni, Tomi, Viktor, Kendy és Csaba magabiztosan vág neki a játéknak.

Forrás: Blikk

További hírek a témában:

  • A 24 éves Arni mindene a kosárlabda, nem csoda, hogy jó csapatjátékosnak tartja magát. A fiúkkal az a gondja, hogy a barátnőik mindig őt akarják. Úgy véli, a lányoknál elég a magabiztossága, a kisugárzása, nincs szüksége különösebb trükkre a csajozás terén.

  • Amit a 31 éves Csabi a fejébe vesz, azt meg is teszi. Az átlagnál eredményesebbnek tartja magát, és ezzel a lányoknál is így van, akikhez, ha közeledik, nem igazán kap visszautasítást. Szerinte a rosszfiút látják benne, ezért sok lánynak bejön.

  • November 20-án megnyitja kapuit az Éden Hotel: Arni, Csabi, Kendy, Viktor és Tomi pedig hamarosan megkezdik a hódítást az RTL+-on és az RTL-en. A fiúk feladata, hogy mielőbb párt találjanak maguknak, mert aki egyedül marad, kiesik a versengésből. Ehhez azonban a lányoknak is lesz egy-két szavuk, hiszen a párválasztás kihívásokkal teli, így az Éden Hotelben senki sem érezheti magát biztonságban. Az adások során újabb és újabb vendégek érkeznek majd, akik szintén párra szeretnének lelni, és mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy játékban maradhassanak a 20 millió forintos fődíjért zajló versengésben.

  • Ők költöznek be elsőként a hotelbe.

Legfrissebb hírek a címlapról: