Durva belépővel indít a Mere áruházlánc Magyarországon, ez sok mindent megváltoztathat

Durva belépővel indít a Mere áruházlánc Magyarországon, ez sok mindent megváltoztathat

Nettó félmilliós fizetéssel toboroz Magyarországon az orosz MERE diszkontlánc.

Nemcsak tervezi a terjeszkedést, de már céget is bejegyeztetett, toboroz és 11 alkalmazottja van az Mere diszkontláncnak Magyarországon – tudta meg a Telex.

A cég nettó félmillió forintos fizetésért és eladási mennyiségtől függő jutalékért keres magyarországi beszerzési menedzsereket.

„A MERE áruházak a világ 10 országban jelen vannak kifejezetten alacsony árpolitikával, ami 20%-kal alacsonyabb a piaci áraknál. Kínálatukban közel 1000 különböző termék található. Időt és pénzt takarítunk meg vásárlóinknak, mivel nem fizetnek többletet a márkákért. Az áruházak elhelyezkedése és könnyű megközelíthetősége könnyíti a logisztikai folyamatokat” – olvasható a LinkedIn-en feltűnt hirdetésben.

A mit kínálunk részben többek között azt írják, „nettó 1.300 euró munkabér, eladási volumentől függő jutalékrendszer” várja a munkatársakat (az 1300 euró jelenleg 506.000 forintnak felel meg).

A Telex arról ír, hogy a cég az Opten szerint tavaly december és idén február között összesen 11 munkatársat vett fel, ami arra enged következtetni, hogy komoly magyarországi gazdasági tevékenységre készül.

Az álláshirdetésre a jelentkezéseket ugyanakkor egy orosz emailcímre várják.

Az orosz piacon kívül többek között Kazahsztánban, Belaruszban és Kínában is találhatóak üzletei, néhány éve pedig az EU-ban is elkezdett terjeszkedni, ahol eddig Lettországban, Litvániában és Romániában tudott jelentősebb hálózatot kialakítani. Emellett Németországban, Spanyolországban, Belgiumban és Nagy-Britanniában is nyitott üzleteket.

Legfrissebb hírek a címlapról: