Karrier restart ingyen… Persze, nem repül a sült galamb

Karrier restart ingyen… Persze, nem repül a sült galamb

A karantén-okozta válság előbb vagy utóbb, de mindannyiunkat érint valahogyan. Azoknak szól a következő infó, akik fejlődni is szeretnének, nem csak a babérjaikon ülni.

Segítünk, ahol tudunk

Akár a Google szlogenje is lehetne az utóbbi, hiszen megannyi ingyenes szolgáltatással kedveztek már eddig is a haladószelleműek számára. Ez a COVID-19 idejében sem lehet másként. A válságból pedig az kerül ki talpon állva, aki a tanulás, fejlődés, fejlesztés mellett dönt.

Ebben a hiszemben ajánlja fel ingyenesen tananyagait számunkra a keresőmogul. A hírt nem rejti véka alá, hiszen Facebook-szerte hirdeti a lehetőséget a nagyközönség (reméljük) osztatlan örömére.

Forrás: pixabay.com

Mit is tanulhatunk a „Google-suliban”?

A világ egyik legismertebb vállalatának EZEN a weboldalán érhetőek el a tanfolyamok, természetesen online formában. Így hívnak tanulmányi kirándulásra a – végre valamire igazán használható – internetes tréningek erdejébe:

„Fedezze fel az ingyenes oktatási tartalmakat, amelyeket arra terveztünk, hogy növelje vállalkozását, vagy elindítsa a karrierjét. Tanulhat úgy, hogy egyéni modulokat választ, vagy egyből belevághat, és elvégezheti az egész tanfolyamot.” – olvasható a fenti hivatkozásra kattintva.

Forrás: pixabay.com

Nincs kecmec, nincs sült szálló sült galamb

A „Digitális marketing alapjai” vagy a „Vállalkozásának népszerűsítése online hirdetésekkel” és a további 17 anyag valóságos éléskamrának számít a templomi egereknek a koronavírus okozta válságos időkre.

Megannyi vélemény és számítás kering a nemzetközi sajtóban azzal kapcsolatban, mi vár a világgazdaságra rövid- és hosszútávon. Ahelyett, hogy várnánk, reménykednénk és megrekednénk a tehetetlenségben, lépni kell!

Forrás: pixabay.com

Nem könnyű belevágni, tanulni, főként valami teljesen újat és nem feltétlen a saját ízléshez fűződőt, mégis ez az egyetlen útja annak, hogy a mizéria végén felszegett fejjel vághassunk bele a legjavába újra.

Hajrá! Segítünk, ahogy tudunk!

Forrás: https://learndigital.withgoogle.com/digitalworkshop-hu/courses

Legfrissebb hírek a címlapról: