Megszólalt Michael Schumacher felesége: „Együtt vagyunk, és ez erőt ad nekünk”

Megszólalt Michael Schumacher felesége: „Együtt vagyunk, és ez erőt ad nekünk”

Michael Schumacher hétszeres világbajnok 2013 decemberében síbalesetet szenvedett és kómába került. Később, 2014 szeptemberében családja úgy döntött, hogy a Genfi-tó melletti otthonába szállítják, ahol egy orvosi csapat segít feleségének a gondozásban. Azóta kevés információ került nyilvánosságra a többszörös világbajnok állapotáról.

Jean Todt a család közeli barátja abban a kiváltságban részesült, hogy havonta egyszer meglátogathatja a hétszeres világbajnok pilótát. Egy olasz lapnak adott interjúban arra kér mindenkit, hogy hagyják békén, tartsák tiszteletbe felesége és gyermekei kérését.

Természetesen a balesetnek súlyos következményei vannak. Jean Todt annyit árult el a nyilvánosságnak, hogy Schumacherrel versenyeket szoktak nézni, de nem árult el részleteket.

Corina, Schumacher felesége nyilvánosan nem beszélt férjéről, de egy 2022-ben bemutatott dokumentumfilmből mégis megtudhatunk néhány részletet a család küzdelméről:

„Michael itt van. Más, de ő itt van, és ez erőt ad nekünk” – mondta Corinna. „Együtt vagyunk. Együtt lakunk otthon. Terápiát végzünk. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy Michael jobban legyen, és hogy kényelemben érezze magát. És egyszerűen éreztetjük vele, hogy vele van a családja és milyen erős a közöttünk lévő kötelék.”

Legfrissebb hírek a címlapról: