Egy négygyerekes anya megmutatja a háztartása igazi arcát

Egy négygyerekes anya megmutatja a háztartása igazi arcát

Egy négygyerekes anya belefáradt, hogy próbálja eltitkolni az igazi életét és nézőinek megmutatja a háztartása igazi arcát.

Egy georgiai négy gyerekes anyuka rendkívül népszerűvé vált a TikTokon, de nem a megszokott nevelési, vagy háztartási tanácsokkal látja el a követőit, hanem éppen az ellenkezőjét teszi.

Brianna James az ebédlőjük és a konyhájuk igazi állapotát mutatja be. Meglepő módon a rumli látványa jobban megával ragadta a nézőket, hiszen előző posztjaihoz képest sokkal nagyobb volt a nézettsége annak a videónak, ahol a rendetlenséget mutatja be. Számokban kifejezve már több mint 5 millió megtekintést eredményezett.

Kb. két hónappal később egy olyan videót is megosztott, ahol négy napja nem takarított. És hihetetlen módon ez a poszt is jól teljesített, a kommentelők pedig támogatják és teljesen normálisnak tartják és azzal bátorítják, hogy nincs egyedül.

@themessymama4

my accountability check to see if I can clean my dining room and kitchen 🤦🏼‍♀️😂 it’s bad I know

♬ Oh No – Kreepa

Az édesanya belefáradt abba, hogy próbálja eltitkolni az igazi életét mások elől. „Szeretnék őszinte lenni, megmutatni, hogy attól még minden rendben van, ha otthagyunk néhány dolgot és magunkra meg az egészségünkre koncentrálunk.”

Az édesanya szerint az időt inkább gyerekeivel tölti, mint takarítással.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy teljesen lemondott a takarításról, de a lakásnak mindig akad olyan szeglete, ahol nagy rumli van.

Legfrissebb hírek a címlapról: