Ünnepeld ezekkel a vadító hajszínekkel 2020 nyarát

Ünnepeld ezekkel a vadító hajszínekkel 2020 nyarát

Az ezüstös lokniktól irtózó és találékony őseink több féle módszert ismertek már a 16. században az ősz hajszálak elfedésére.

Forrás: pixabay.com

A hajfestés nem újkeletű dolog, hiszen a hennás kezelést a sötét középkorban is használták az akkori „divatmágusok”. Elfedte az öregedés jeleit, emellett nem roncsolta a hajkoronát. Milyen jól is csinálták, még akkor is, ha sokkal macerásabb, mint a mai, rögvest használatra kész termékek.

Sok víz lefolyt azóta a Dunán, míg a fodrászok rendelkezésére állhatott az az alapanyag minőség és választék, mellyel ilyen csodákra képesek, mint Ursula Goff, a kansasi (USA) „sztájliszt”.

A kezei közül kikerülő frizurák valóságos műalkotások. Bámulatos és szokatlan dolgokból nyer ihletet, ami az elképesztő színvilágot illeti. Formák terén a klasszikust részesíti előnyben, de ez egyáltalán nem jelent csalódást a szerencsés modellek számára, hiszen a végeredmény egyszerűen lélegzetelállító.

Ursula Goff hivatalos Instagram-oldaláról hoztunk pár példát nektek, hátha szárnyra kap a kreativitásotok a 2020-as nyári hajviselettel kapcsolatban.

https://www.instagram.com/p/CA8f_eAFzj7/
https://www.instagram.com/p/CAyNMBSFlKT/
https://www.instagram.com/p/CApdwZ2lbD9/
https://www.instagram.com/p/CAa_KmEFeaj/
https://www.instagram.com/p/CAYUoy-l8fz/
https://www.instagram.com/p/B-ff8wpFpZ_/
https://www.instagram.com/p/B-LMAHzFU4e/

Legfrissebb hírek a címlapról: