Viszlát, karantén-kilók! Hello, nyár!

Viszlát, karantén-kilók! Hello, nyár!

Lelkiismeret-furdalás minden falat után, praktikák olvasása a neten arról, hogyan adjuk le rekord idő alatt a felszedett kilókat. … Ismerős? Nekünk is!

Forrás: pixabay.com

Diétás receptek tucatjai lementve a kedvenc mappádba, hiszen holnaptól előre fogsz csomagolni, főzni fogsz, lefutod a 3 km-t minden reggel, és soha többé nem csábulsz el egyetlen sokatígérő, szaftos hamburgernek sem. … És így tovább.

Az elmúlt hónapok nehézségei nem csak fizikailag, lelkileg is bekorlátoztak, megviseltek minket. Te is nehezen szántad rá magad az otthoni tornára? Még éppen tetszettél magadnak a kedvenc melegítődben a tükör előtt állva, ezért megengedtél magadnak egy kis nassolást?

Forrás: pixabay.com

Hetek munkája volt megszokni a tétlenséget és elmerülni a félreevés végeláthatatlan útvesztőiben, úgyhogy arra is adj egy kis időt magadnak, hogy az egészséges szokásokat vissza tudd építeni az életedbe!

Erre sarkallnak sztárjaink is; a sportos- és egészséges életmód követői naponta osztják meg velünk posztjaikat arról, ők hogyan tartják formában magukat, vagy éppen hogyan próbálják meg lefaragni a karantén alatt rájuk rakódott plusz kilókat.

Forrás: pixabay.com

Összeszedtük neked a legjobb és legmotiválóbb ötleteket!

Rubint Réka egy percre sem csábul el, tudatosan, a megszokott lendülettel jár futni, tartja a hihetetlen létszámú csoportos órákat online is.

Naponta ügyel rá, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszon, egészséges és tápláló ételekkel lássa el magát és a családot, ami nem csak tökéletes alakjának megőrzésében segíti őt, de mentálisan is erősíti, és segíti kikapcsolni a stresszessebb időszakokban is. Elkezdenél futni? Jó ötlet! Számtalan edzésterv vár rád, legyél akár kezdő, akár haladó! Húzd fel a kedvenc cipőd, töltsd le a kedvenc zenéidet és győzd le a benned élő kanapészörnyet!

https://www.instagram.com/p/CAw603OgK6u/?utm_source=ig_web_copy_linkhttps://www.instagram.com/p/CAhyYxFADcx/?utm_source=ig_web_copy_link

Dér Heni bizonyította, hogy karantén ide, bezártság oda, bárhol, bármikor szánhatunk a mozgásra 30 percet.

Ő az egyik élő példa arra, hogy csak a képzelet szab határt annak, miként alakítjuk át akár a nappalit a legmenőbb és legkényelmesebb edzőteremmé. Úgy érzed, nem állsz még készen arra, hogy megmutasd magad egy edzőteremben? Semmi gond! Told arrébb a bútorokat, teríts le egy polifoamot vagy akár csak egy szőnyeget, és indulhat is a torna! Figyelj a bemelegítésre, fontos, hogy az ízületeid készen álljanak a terhelésre, megelőzendő a sérüléseket!

4-5 perc átmozgatás után te döntöd el, hogy intervall jellegű edzéssel dolgoztatnád meg magad, vagy inkább erősítenél kicsit, és kitörésekkel, guggolásokkal, fekvőtámaszokkal, esetleg TRX eszköz bevonásával próbálkoznál. Csak a képzeleted szabhat határt! Böngészd át kedvenc celebjeid praktikáit, ha bomba formára vágysz!

https://www.instagram.com/p/B_4tIZsD42o/?utm_source=ig_web_copy_link

Kisó is mindent megtesz, hogy jó formában maradjon.

Rendszeresen csinált online edzéseket az utóbbi időszakban, hiszen az otthon elvégzett gyakorlatok is tudnak olyan hatásosak és izzasztóak lenni, mint egy edzőtermi. Persze vannak, akik kizárólag a teremben elvégzett munkára, a csoportos órákra, vagy éppen az egyénre szabott edzésprogramokra esküsznek. Úgy tűnik, Kisó sincs ezzel másként, amint lehetett, belevetette magát az edzésbe. Nem is akármilyen edzésformát választott magának, Crossfit terembe vitt az első útja, ahol személyi edzővel dolgoztatta meg magát.

https://www.instagram.com/p/CA-R7nXJvLY/?utm_source=ig_web_copy_link

Legfrissebb hírek a címlapról: