Magyar Péter olyat válaszolt Deutsch Tamásnak, hogy a fal adta a másikat

Magyar Péter olyat válaszolt Deutsch Tamásnak, hogy a fal adta a másikat

Magyar Péter vasárnap hármas vitára hívta ki Orbán Viktor és Gyurcsány Ferencet. Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője azonnal Orbán kimentésére sietett, és azt írta, majd ő vitázik Magyarral.

„Minden háborúpárti és dollárbaloldali listavezetővel kész vagyok vitázni. Diktafonnal és nadrágszíjjal is lehet jönni” – írta Deutsch a Facebook-oldalán.

A válaszra sem kellett sokáig várni, Magyar Péter rögtön megjelent a kommentelők között, és azzal reagált:

„A drogos, közpénzfaló bohócokat se Budapesten se Brüsszelben nem veszik komolyan. Ezért aztán sem beszélgetni sem vitatkozni nem érdemes velük. Ennyi.”

Magyar korábban azt mondta, azért szeretne vitázni a két pártvezetővel, mert „hiszen mindenki tudja, hogy a három oldal valójában kettő”. Még aznap kiderült, hogy a DK Gyurcsány helyett Dobrev Klárát küldené Magyar Péter vitájára, azzal az érveléssel, hogy EP-választás közeleg, a listavezető dukál egy ilyenre.

Deustch posztja alatt egyébként Vona Gábor is megjelent. Ő azt üzente: „Mi, a Második Reformkor sem háborúpártiak, sem dollárbaloldaliak nem vagyunk, diktafont és nadrágszíjat sem viszünk, de ettől még nagy örömmel vitázunk a Fidesz listavezetőjével, hogy milyen lenne a józan EU-politika.”

Legfrissebb hírek a címlapról: