Mire készül Orbán? Magyar Péterhez súlyos információk jutottak el

Mire készül Orbán? Magyar Péterhez súlyos információk jutottak el

Magyar Péter, a kormány- és ellenzékváltást óhajtók nagy reménysége csütörtök esti Facebook-posztjában azt írja, tudomására jutott, hogy a békés tüntetést, amit most szombatra hirdetett meg, „a hatalom oldaláról szervezett provokátorok tervezik különböző módon megzavarni”.

„Több helyről is olyan információk jutottak el hozzánk, hogy a békés tüntetésünket, a hatalom oldaláról szervezett provokátorok tervezik különböző módon megzavarni. Kérem és egyben határozottan felszólítom, hogy egyeztessen a pártja vezetőivel és amennyiben valóban van szándék provokációk szervezésére, úgy intézkedjen azok leállításáról! Javaslom, hogy egyeztessen a belügyminiszterrel és a rendőri vezetőkkel, hogy a rendőrség kiemelt létszámmal biztosítsa a rendezvényt és a leghatározottabban lépjen fel a provokátorok ellen”

– üzente Orbánnak Magyar Péter.

Azt is írta, az emberek joggal dühösek a hatalmi elit utóbbi években folytatott politikája miatt és joggal elkeseredettek amiatt, hogy a kormány rengeteg honfitársunkat hagyta cserben és alázta meg.

Ettől függetlenül biztosítom, hogy a Talpra Magyarok Közössége elutasít minden fajta erőszakot és a kormányváltást demokratikus és békés úton kívánja elérni – olvasható a posztban.

(Röviden)

Legfrissebb hírek a címlapról: