Kutyaláncot tekert a nyakára az 5 éves kisfiú. Tegnap este meghalt.

Kutyaláncot tekert a nyakára az 5 éves kisfiú. Tegnap este meghalt.

Várpalotán tegnap este egy 5 éves kisfiú testvéreivel játszott, melynek vége az lett, hogy a kutya láncát többszörösen a nyakára tekerte. A láncot azonban nem bírta leszedni, azonnal elfehéredett. A másik két gyermek azonnal a konyhában tartózkodó nevelőanyáért rohantak, aki azonnal értesítette a mentőket, ők azonban hosszas küzdelem után sem tudták újraéleszteni az ötéves Benjamint.

Fotó: Deltahírek.hu

A rendőrök a másik két gyermeket elvitték, majd órákon át helyszíneltek. A Deltahírek megkeresésére a rendőrség az alábbi információkat szolgáltatta:

A segélyhívón érkezett bejelentés a rendőrségre 2023. március 13-án 17 óra 43 perckor, miszerint egy kisfiú Várpalotán az egyik társasházi ingatlanban orvosi ellátásra szorul a nyakára tekeredett lánc okozta fojtás miatt. A mentőszolgálat munkatársai hosszasan küzdöttek a gyermek életéért, akit már nem tudtak megmenteni.Az öt éves fiú halálának körülményeit a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyezetetés gyanúja miatt büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Legfrissebb hírek a címlapról: