Ön is tervez menni a Kossuth téri pápai szentmisére? Jelentkezzen előre ezen a honlapon

Ön is tervez menni a Kossuth téri pápai szentmisére? Jelentkezzen előre ezen a honlapon

Nemsokára ismét Budapestre látogat Ferenc pápa, és már rendelkezésre is áll a hivatalos honlap, ahol minden fontos információt meg lehet tudni a pápalátogatás programjáról. A katolikus egyház feje április 28 és 30-a között tartózkodik majd a magyar fővárosban. Természetesen a közmédiai is jelen lesz az eseményen és közvetítve lesz a tv csatornákon.

Fotó: MTI/Miniszterelnökség/Botár Gergely

„Ön tervez jönni a Kossuth téri szentmisére?” – ez a kérdés fogadja azokat, akik megnyítják a pápalátogatásról szóló honlapot. Úgy tűnik, a szervezők tájékozódni szeretnének a pontos létszámról, hiszen a honlapon az igen gomb megnyomása után egy újabb kérdéssel is találkozhatunk, amelyben a tervezett létszámot kell pontosítani.

A ferenc2023.hu weboldalon regisztrálni is lehet, és ugyanitt elérhető a pápa részletes budapesti programja és egy térkép a kiemelt helyszínekkel.

Péntek délután a Szent István-bazilikában találkozik a magyar püspökökkel, papokkal, szerzetesekkel, diakónusokkal, hitoktatókkal, kifejezve összetartozását a magyar katolikus közösséggel.

Szombat este a Papp László Sportarénában fiatalokkal találkozik.

A vasárnapi szentmisére a Kossuth téren várnak mindenkit határon innen és túlról.

Legfrissebb hírek a címlapról: