A férfi sosem hagyta abba a kisöccse keresését, és 80 év után végre újra találkoznak

A férfi sosem hagyta abba a kisöccse keresését, és 80 év után végre újra találkoznak

A férfi soha nem hagyta abba a kisöccse keresését, és 80 év után végre újra találkoznak. Van valami a testvéri kötelékben. Bill Cordes és Robert Wilson esetében ez még évtizedek múltán is megmaradt. Amikor édesanyjukat alkalmatlannak ítélték arra, hogy gondoskodjon gyermekeiről, a szociális szolgálat szétválasztotta a fiúkat. Bill megpróbálta elrejteni kisöccsét egy szekrényben, de már túl késő volt.

„Megragadtam, és a ház felé rohantam. El akartam rejteni egy szekrénybe, de a verandán megállítottak, és elmagyarázták, mi folyik itt. Azt mondták, hogy jó kezekben lesz, és ez volt az utolsó alkalom, hogy láttam őt. Négy hónapos volt” – mondta Bill.

A két férfi külön életet élt. A felnőtté válástól a házasságig és a saját családalapításig. Bill azonban egész életében mindig is a kisöccsére gondolt, remélve, hogy egy nap megtalálja őt.

A férfi végre megtalálja kisöccsét

Úgy tűnt, lehetetlen lesz valaha is megtalálni őt. De Isten számára semmi sem lehetetlen. Egy eseménysorozat után, amelynek során Billnek szüksége volt a genetikájával kapcsolatos információkra, az unokája rábukkant a kulcsra, amellyel megtalálhatta Robertet.

80 év után, Bill Cordes végre segít a kisöccse, Roberts Wilson, az ő ölelésében volt ismét. És ezúttal nem engedi el. A páros bepótolja az elvesztegetett időt, és minden együtt töltött pillanatot megünnepel.

„Minden időben szeret, a ki igaz barát, és testvérül születik a nyomorúság idejére.”, Példabeszédek 17:17.

Legfrissebb hírek a címlapról: