Jennifer Lopez elárult 4 szépségápolási módszert amit alkalmaz, hogy lassabban öregedjen

Jennifer Lopez elárult 4 szépségápolási módszert amit alkalmaz, hogy lassabban öregedjen

Jennifer Lopez egy időtálló szépség, akinek mindig is sikerült felkeltenie a figyelmet lenyűgöző megjelenésével. Most az 51 éves énekesnő és színésznő megosztja a legjobban őrzött titkait a méltóságteljes öregedéshez. Egy nemrégiben adott interjúban JLo elárulta, milyen termékeket, rutinokat és gondolkodásmódot választ fiatalos megjelenésének megőrzéséhez, és minden korosztályt arra bátorított, hogy fogadják el természetes szépségüket.

J.Lo soha nem esett át kozmetikai beavatkozásokon.

Lopeznek sikerült mesterséges beavatkozások nélkül is tökéletesen megőriznie a bőrét. „A mai napig nem volt botoxom. Nem vagyok olyan ember” – mondta J.Lo.

„Semmi bajom azzal, hogy az emberek ezt csinálják, csak nem az én világom”. Azt mondta, hogy természetesebb módját keresi a bőrének kezelésére.

Nem fél az öregedéstől.

Az interneten közzétett videójában J.Lo azt mondta: „Mindenki azt hitte, hogy őrült vagyok, amikor ki akartam hiresztelni, hogy mindenki megtudja, hogy 50 éves vagyok”. A színésznő így folytatta: „”Nőként fontos volt ezt megtennem, hogy az emberek megtudják, hogy nem lehet leírni a nőket az életük egy bizonyos pontján””. Üzenete egyértelmű: a kor csak egy szám, és a nőket életük minden szakaszában ünnepelni és értékelni kell.

A szép bőr titka egyszerű.

Rajongói talán csodálkoznak, hogy Jennifer Lopez bőre 53 évesen is ilyen friss, hibátlan és ragyogó. J.Lo pedig szívesen megosztja a mindennapi bőrápolási rutint, amely segít neki megőrizni bőre állapotát. Lopez nemrég adta ki bőrápoló kozmetikai termékcsaládját, a JLO Beauty-t, és a rutin, amit nemrég megosztott, teljes egészében az ő termékeiből áll.

A bőrápolási rutin meglehetősen egyszerű, és mindössze négy lépésből áll, így gyorsan kipróbálhatod magad is

4 lépés a tökéletes bőrhöz

  • Az első lépés az alapos tisztítás – J.Lo a tisztítójával mossa meg az arcát.
  • Ezután szérum felvitelével folytatja. Megosztotta, hogy naponta kétszer használ szérumot – reggel és este. „Vitaminok az arcnak”, ahogy ő nevezi. „Szeretek úgy gondolni rá, mintha reggel első dolgom lenne bevenni a vitaminokat” – osztotta meg. Lopez hagyja, hogy a szérum „beszívódjon”, és áttér a harmadik lépésre.
  • Következik a fényvédő. Ez talán a legfontosabb lépés az énekesnő egész rutinjában. Megosztotta, hogy a naptej a húszas évei eleje óta a legnagyobb szépségtitka.
  • Az utolsó lépés pedig a szemránckrém, amit a szeme alá és a szemöldöke közé tesz.

Dolgozik a belső énjén is.

A külső ápoláshoz hasonlóan fontos azonban a belső hangulat is. Lopez azzal kezdi a reggelét, hogy megteremti a megfelelő hangulatot a nap hátralévő részére.

„[Én] először az elmémet táplálom, a lelkemet” – osztotta meg. Lopez reggelente félreteszi a telefonját. „Csak beállítom magam a napra a megfelelő szándékkal és a megfelelő gondolatokkal… pozitív vagyok” – osztotta meg.

Forrás: brightside.me

Legfrissebb hírek a címlapról: