Nicolas Cage azt állítja, az első emléke az anyja méhében volt: „Láttam az arcokat a sötétben”

Nicolas Cage azt állítja, az első emléke az anyja méhében volt: „Láttam az arcokat a sötétben”

A The Late Show Stephen Colbert-tel című műsor keddi részében a renfieldi színész felidézte, hogy „arcokat látott a sötétben”, de aztán azt mondta, hogy „talán a hangrezgések rezonáltak át rajtam”.

Nicolas Cage csúcsformában volt a The Late Show Stephen Colbert műsorában adott interjúja során.

A kedden közzétett klipben a renfieldi színész a házigazdával, Stephen Colberttel játszott egy kört a kérdezz-feleleket. Cage egyik legszínesebb válasza az volt, amikor a tévés személyiség a legkorábbi gyerekkori emlékéről kérdezte az Oscar-díjas színészt.

„Hadd gondolkozzak. Figyelj, tudom, hogy ez nagyon furcsán hangzik, és nem tudom, hogy valós-e vagy sem, de néha azt hiszem, egészen a méhen belüli időkig visszamehetek, amikor úgy éreztem, hogy arcokat látok a sötétben vagy ilyesmi” – mesélte az 59 éves Cage az 58 éves Colbertnek.

„Tudom, hogy ez erőteljesen elvontan hangzik” – folytatta – „de valahogy úgy tűnik, mintha talán megtörtént volna. Most, hogy már nem vagyok méhen belül, el kell képzelnem, hogy talán hangrezgések rezonáltak rám abban a szakaszban”.

Tovább gondolkodva Cage hozzátette: „Ez már jóval korábbra nyúlik vissza. Nem is tudom. Ez jut eszembe… Nem is tudom, hogy emlékszem-e arra, hogy méhen belül voltam, de ez a gondolat megfordult a fejemben”.

A színész és Renfield-társa, Nicholas Hoult nemrég a Yahoo! Entertainmentnek is beszélt a vámpír-horrorvígjátékról. Az ikonikus színész felidézte, hogy egyszer élő csótányokat evett, miközben az 1988-as Vámpírok csókja című kultfilm egyik jelenetét forgatta.

„Ó, igen, kétszer is megettem, mert a rendező csak azért csinálta, hogy megtréfáljon” – mesélt az élményről a 33 éves Houltnak Cage, miután megkérdezték tőle, hogy adott-e tanácsot kollégájának a Renfieldben a bogarak evésével kapcsolatban.

A múlt hónapban a The Late Show Stephen Colberttel című műsorban a műsorvezető arra kérte Cage-et, hogy sorolja fel kedvenc filmjeit, amelyekben dolgozott, és nem volt nehéz megneveznie a top 5-öt.

A végső lista? Pig (2021), Mandy (2018), Bringing Out the Dead (1999), Bad Lieutenant (2009) és Joe (2013).

„A Piggel kezdem, ez a kedvenc filmem, amit valaha is csináltam” – kezdte Cage. „Imádom a Mandy-t, a filmet, amit Panos [Cosmatos] rendezett. Imádom a Bringing Out the Deadet, Martin Scorsese rendezte. Imádtam a Bad Lieutenant, Werner Herzog rendezte. Szeretem a Joe című filmet, amit David Gordon Green rendezett”.”

Kedvenc film ami, nem Cage-hez köthető akciófilmet illeti? „Bruce Lee Enter the Dragon című filmje” – válaszolta Cage az 1975-ös filmről, amelyben az ikonikus harcművész a főszereplő.

Legfrissebb hírek a címlapról: